Άντρας ετών 28.

Όχι απαραίτητα όμορφος, απαραίτητα στυλάτος, συνειδητοποιημένος. Ξέρει τι του αρέσει, το κάνει, έχει πλάκα, το ξανακάνει… ένας χαλαρός αλλά ιντριγκαδόρικος ορισμός του DOFUNDO δηλαδή. Τον φαντάζεσαι στην ίδια θέση στο bar, με μια HEINEKEN και μισό χαμόγελο. Ντύνεται στα FIGURA, ξέρει να εκτιμά έναν HAUSBRANDT BY COFFETEAS, του αρέσουν οι αλλαγές. Και τα ταξίδια, οι μεγάλες βόλτες. Γι αυτό και οδηγεί OPEL.
Εύκολος παραλληλισμός με το caldera θα πεις…it is a man’s world.

Αλήθεια τώρα, is it? Αν το caldera ήταν γυναίκα? Ξέχνα τα στερεότυπα. Νιώθει όμορφη χωρίς να αφήνει κανέναν να την «μετρήσει» σε αυτό. Άρα είναι. Αλλάζει αυτοκίνητο συχνότερα από τον οποιονδήποτε ( thanks to – ZEUXIS – ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ), ακούει VIVA 88,3, διαβάζει αντρικά περιοδικά αλλά και το ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ, πίνει ΔΙΟΣ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ , TANQUERAY όταν βρεθεί στην αγαπημένη της γωνία στο bar, αλλά και premium spirits από την ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ – ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ, συνοδεία ξηρών καρπών ΑΒΑΚΙΑΝ, τα βράδια της Τετάρτης στο μπαλκόνι της που με τη βοήθεια από τα- ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΑΝΩΣΗ – ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ θυμίζει Αμαζόνιο. Λατρεύει τα φρούτα και το ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ – ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ (Γ. Σκουργιάς) την φροντίζει σε αυτό, τρελαίνεται για τα γλυκά και δε νιώθει καμία ενοχή ούτε που είναι…golden member στον ΜΠΙΣΚΟΤΟΚΟΣΜΟ, ούτε που περιμένει πως και πώς να ανοίξουν τα JERRYS’ FOOD TRUCK στην Κατερίνη. Εννοείται πως ταξιδεύει, και όταν ακόμα δε μπορεί να αφήσει πίσω υποχρεώσεις, δραπετεύει για μια νύχτα στο – SENTIDO MEDITERRANEAN VILLAGE, που είναι δίπλα αλλά την πάει μακριά.

Με τον τύπο της 1ης παραγράφου είναι perfect match..άλλο που μπορεί να μην το ξέρει ακόμη κανείς τους. Είναι όμοιοι και αντίθετοι, περπατούν στους ίδιους δρόμους και ονειρεύονται τις ίδιες διαδρομές, έχουν τα ίδια άγχη. Ακουμπούν στο ίδιο ακριβώς σημείο στο bar του caldera,απλώς δε συμπίπτουν οι στιγμές τους… μια ιστορία αγάπης που υπάρχει και το μόνο που περιμένει είναι να ειπωθεί. 


Ευτυχώς. τις δικές του ιστορίες το caldera και τις φτιάχνει 28 χρόνια τώρα, και τις λέει. Και είναι όμορφες και ακούγονται δυνατά, γιατί παίρνουν δύναμη από ανθρώπους και επιχειρήσεις που είτε «ταιριάζουν» σε ένα κείμενο σαν το παραπάνω, είτε όχι ( Ευχαριστούμε πολύ ΓΡΑΦΗΜΑ COPY CENTER, ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ »Life & Easy», TROFO EXPRESS, MAXI,OMNI Sound & Light Support, ΜΗΤΡΟΥ EQUIP, VND TRADE) είναι πρωταγωνιστές σε αυτό που ζούμε μαζί.
Ένα μεγάλο, ειλικρινέστατο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας. 

Το #caldera28 έφτασε και θα είναι αξέχαστο.-

|| Visit Us at www.calderabar.gr ||

|| Official Social Media ||

Facebook: Caldera Bar
Instagram: caldera_bar
Youtube: caldera bar
Site: www.calderabar.gr

vivafm-logoPowered By Viva 88.3 fm