On Decks: Bill Rountos

Bill Rountos
Bill RountosResident DJ

Ο Βασίλης γνωρίζει καλά τι πάει να πει διαχρονικότητα. Γι’ αυτο το λόγο ο δρόμος του ενώθηκε μ’ αυτον του Caldera οπου τον συναντάμε ως Resident Dj.

Γεννημένος στη Κατερίνη τη μαγική χρονιά του 1990 (Ένα χρόνο πριν τη γέννηση του Caldera) είχε ανησυχίες όπως όλα τα παιδάκια αλλά κυρίως με ότι έβγαζε ήχο.

Πρώτη του αγάπη και παντοτινή το ραδιόφωνο που μπήκε για τα καλα στη ζωή του στα 16 του όπου είχε το ρόλο του παραγωγού ενεργά. Μέχρι και σήμερα τον ακούμε στο μικρόφωνο του Viva 88,3.Την ίδια χρονιά μπήκε στη ζωή του και το μικρόβιο του Dj. Απο τότε ξεκίνησε να κάνει τα ονειρά του πραγματικότητα δουλεύοντας σε αρκετά Bars,Beach Bars αλλα και Clubs.

Μεγάλος ο αριθμός των μαγαζιών αλλα πιο μεγάλος ήταν ο πόθος του στο να βρει τη δική του μουσική στέγη, εκεί που θα νιώσει οικία,που θα περνάει άψογα με τους συνεργάτες του και θα γίνεται ένα με τους θαμώνες.

Το 2014 τα κατάφερε και εντάχθηκε στην οικογένεια του Caldera!!!

Απο τότε μέχρι σήμερα μετράει αμέτρητα Events με θεματικές μουσικές βραδιές διαφορετικού ύφους. Ως καπετάνιος στο «τιμόνι» του booth του Caldera λοιπόν μας υπόσχεται τα καλύτερα για το μελλον!!!

On Decks: Christos Spanos

Christos Spanos
Christos SpanosResident DJ

Βράδυ Σαββάτου 18ης Ιουνίου 1978. Όλα ήταν ήσυχα μέχρι που η κυρία Μαρία έφερε στον κόσμο τον Χρήστο. Από μικρός είχε μια κλίση στα αντικείμενα που έβγαζαν ήχο (όταν έσπαγαν). Αφού τα περιεργάστηκε και τα διέλυσε όλα… στο τέλος ανακάλυψε και την συσκευή που λέγεται ραδιόφωνο…!

Το δράμα ξεκινάει όταν στα 12 ο οργανισμός του τον ενημερώνει ότι υπάρχει μέσα του το ραδιοφωνικό «μικρόβιο» με αποτέλεσμα να βασανίζει ανελέητα, μέχρι και σήμερα τα μικρόφωνα.

Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 1994 βρίσκεται μπροστά σε δύο πικ απ και προσπαθεί να διασκεδάσει το κοινό με τις επιλογές του. Το κατάφερε αφού ακόμα μέχρι σήμερα είναι ενεργός dj και παράλληλα πολύ χαρούμενος που ανήκει στο δυναμικό του Caldera!

Ο “Mr.Viva” Χρήστος Σπανός έχει περάσει είτε σαν Resident Dj είτε σαν Guest από όλα (χωρίς υπερβολές όλα όμως) νυχτερινά στέκια της Πιερίας! Cherry Club, Υπνοβάτες,Καζάνι, Habana, White Shark, Boulevard Club, Baraki, Μωβ, Nnoto Bains, Zero, Παραλία Seaside Bar, Show Room, Down Town, Almira είναι μερικά μόνο από τα μαγαζιά που τον σημάδεψαν.

Η πορεία του πίσω από τα decks είναι συνεχής από το 1994 μέχρι και σήμερα. Τα 3τελευταία χρόνια είναι ο resident dj του Freud, το αδελφάκι του Caldera!

On Decks: Dj Didis

Dj Didis
Dj DidisResident DJ

Ο Δημήτριος Παραλυκίδης aka Dj Didis όντας ενθουσιασμένος από τις μουσικές των MFSB,The Trammps, Marvin Gaye, The Salsoul Orchestra, Bohannon, Funkadelic, Chic, Alec R Constantinos, Sylvester, Candido, Cerrone, Gene Chandler, Kool and the Gang, και Giorgio Moroder, ξεκίνησε να συλλέγει δίσκους σε ηλικία μόλις 10 ετών.

Η αφορμή ήταν ο πατέρας του που μόλις είχε γυρίσει το 1979 από την Σαουδική Αραβία και αγόρασε μία Disco στην περιοχή του Ν.Πιερίας.

΄Ετσι είχε την πρώτη του εμπειρία με την μουσική τα φωτορυθμικά και φυσικά την πίστα.
Εκεί ξεκίνησε και τα πρώτα του βήματα μέσα στο dj booth το 1988 σε ηλικία των 10χρονών.
Σαγηνεύτηκε από το ποικιλόμορφο και χωρίς μουσικά όρια DJ set των Disk Jockey της εποχής εκείνης και ακολούθησε και αυτός την συνταγή αυτή!

He first came in touch with his djing skills in the early 90s, thanks to his father’s occupation with nightclubs. Soon his music, consisting of disco, funk, soul, house and electronica sounds, became distinct to northern Greece’s nightlife. He was truly inspired by artists who used complex rhythms, simple basslines, sampling technology, and sparse vocals.

During the 2000s and 2010s he developed his style and turned to genres such as the downtempo dub,afrobeat,the atmospheric nu jazz and the uplifting house. In 2006 he began his collaboration with Timewarp Records (GR), under whose brand he released a compilation entitled «Save Your Funkin’ Ears».

He shared the stage with Parov Stelar, Kraak and Smaak, Quantic ,Cayetano ,Frank Pop Ensemble, Waldeck, The Dining Rooms , Basement Freaks,Timewarp inc & more.

Today, Dj Didis a.k.a. Dimitrios Paralikidis continues his appearances in some of the most popular clubs and bars in Greece, exploring the endless paths of music offering an unforgettable soulful vibe.

Guest Dj’s

The past years many talented Dj’s have visited Calderas’ Decks. These are:

Cj-Jeff, Michalis Safras, Thodoris Triantafillou, JuniorPappa, Detlef, Antonio, Skinny, Paul Anthonee, Steve Kis, Chris Madem, GeorgeR, George Tsilipakos, Dimitris & Lazarus Kitsas and many more.